avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... contract IFN
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

contract IFN

Buna ziua,
as dori sa stiu daca si in ce conditii se poate da in judecata un IFN.
Ca exemplu: suma imprumutata 1000 lei.dobanda DAE 10%,reiese ca trebuie returnat 1100 lei,suma care s-a returnat in intregime.Dupa calculele lor,mai trebuie de returnat de ex.150 lei.Ce se poate face in acest caz?
Va multumesc/
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2018
eukyra1, utilizator
Cel mai recent răspuns: eukyra1 , utilizator 20:43, 12 Ianuarie 2018
ma ajuta cineva?
De obicei nu solicita sume in plus decat daca sunt prevazute in contract. Verificati contractul ,solicitati ifn sa va explice ce reprezinta suma solicitata in plus ,daca nu este stipulata in contract apoi puteti face o plangere catre anpc ,(protectia consumatorului) pentru recuperarea sumei.
Ultima modificare: Vineri, 12 Ianuarie 2018
daniel241, utilizator
in contract este stipulat doar dobanda dae...si eu merg pe premiza de corectitudine,dar nu ies socotelile...multumesc ...
Ultima modificare: Vineri, 12 Ianuarie 2018
eukyra1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanda car amy1yamy amy1yamy Buna ziua! As dori sa ma ajutati intr-o problema. In august 2008 am scos un imprumut de la CAR-ul orasului in suma de 6000 lei,pe perioada de 60 luni.In ... (vezi toată discuția)
Credit pana la salariu de la un ifn koszti koszti Buna ziua. In decembrie am luat un credit on line in valoare de 2000 ron credit pana la salariu.deci pe termen de 20 zile. Nereusind sa platesc la timp ifn ... (vezi toată discuția)
Intentionez sa acord un imprumut unei persoane fizice stefan_f stefan_f Intentionez sa acord un imprumut in bani unei persoane fizice, fara sa pretind dobanda. Desi in prezent exista o relatie buna intre noi, intentionez sa ... (vezi toată discuția)