buna seara...eu si concubina mea am decis sa ne despartim , cu toate k avem un baiat de 2 ani....iar ea acum vrea sa imi ia drepturile mele asupra ei....eu nu am folosit violenta impotriva ei si nici impotriva baiatului ...are o integsitrare cu mn in care eu vin baut dar nu fac nimik nimanui , cci ma duk in camera mea....este posibil sa pierd dreptul asupra lui cu proba asta?...multumesc
nu puteti pierde dreptul. Puteti formula o cerere la jud din raza de domiciliu prin care solicitati instituirea exercitarii autoritatii parintesti privind pe minor(a).
nu puteti pierde dreptul. Puteti formula o cerere la jud din raza de domiciliu prin care solicitati instituirea exercitarii autoritatii parintesti privind pe minor(a).
Tagada paternitatii
pere1001
sunt insarcinata in luna a 8 cu concubinul meu.chestia e k sunt in proces de divort si nu se va finaliza nici dupa ce nasc.asadar,as dori sa stiu ce nume va ... (vezi toată discuția)
Cer ajutor urgent
daryo
am probleme cu ex concubin si am un baietel cu el trecut pe numele lui si suntem in italia ca drept urmare copilul este nascut aici este deci italian eu sunt ... (vezi toată discuția)