avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drepturi parintesti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drepturi parintesti

buna seara...eu si concubina mea am decis sa ne despartim , cu toate k avem un baiat de 2 ani....iar ea acum vrea sa imi ia drepturile mele asupra ei....eu nu am folosit violenta impotriva ei si nici impotriva baiatului ...are o integsitrare cu mn in care eu vin baut dar nu fac nimik nimanui , cci ma duk in camera mea....este posibil sa pierd dreptul asupra lui cu proba asta?...multumesc
Cel mai recent răspuns: eu1235 , utilizator 19:41, 11 Ianuarie 2018
Buna ziua,

nu puteti pierde dreptul. Puteti formula o cerere la jud din raza de domiciliu prin care solicitati instituirea exercitarii autoritatii parintesti privind pe minor(a).

numai bine
Florentina Pomponiu a scris:

Buna ziua,

nu puteti pierde dreptul. Puteti formula o cerere la jud din raza de domiciliu prin care solicitati instituirea exercitarii autoritatii parintesti privind pe minor(a).

numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tagada paternitatii pere1001 pere1001 sunt insarcinata in luna a 8 cu concubinul meu.chestia e k sunt in proces de divort si nu se va finaliza nici dupa ce nasc.asadar,as dori sa stiu ce nume va ... (vezi toată discuția)
Părăsire de domiciliu cu copil minor Georgy1993 Georgy1993 Buna ziua! Am si eu o intrebare:daca stau in concubinaj de aproape 4ani din care a rezultat si un copil de 2ani jumate si vreau sa plec de la concubin cu tot ... (vezi toată discuția)
Cer ajutor urgent daryo daryo am probleme cu ex concubin si am un baietel cu el trecut pe numele lui si suntem in italia ca drept urmare copilul este nascut aici este deci italian eu sunt ... (vezi toată discuția)