avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testament

Buna seara. Daca o vecina i-a lasat tatalui meu testament pe imobilul pe care il detinea , el avand grija de ea pana la deces, si ea avand un nepot de la un frate ( vecina neavand copii), care are si el un testament pe imobilul respectiv facut cu 13 ani in urma, cine are castig de cauza? Acest nepot abandonand-o cu 2 ani in urma fara sa mai dea nici un semn.
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2018
Monicacosereanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Monicacosereanu , utilizator 08:14, 12 Ianuarie 2018
Ultimul testament este cel valabil.
raluk0207 a scris:

Ultimul testament este cel valabil.

Asta stiu dar daca acest nepot de frate ataca testamentul cine are castig de cauza?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nepoții de frate nu sunt moștenitori rezervatari.
Deci nu poate ataca.
raluk0207 a scris:

Nepoții de frate nu sunt moștenitori rezervatari.
Deci nu poate ataca.

Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament paraschiv mariana paraschiv mariana Buna seara, Am un unchi(fratele bunicii) care mi-a facut un testament in fata unui avocat, pentru toate bunurile sale mobile si imobile. Sotia unchiului a ... (vezi toată discuția)
Contract donare locuinta "neatacabil" bijouxxx75 bijouxxx75 Buna seara. Am o problema pe care o sa o expun aici in speranta ca o sa primesc un raspuns . In urma decesului tatalui meu dupa cativa ani mama mea s-a ... (vezi toată discuția)
Buna. in ce condiții se poate ataca un testament? a murit o ... Camelia Victoria Camelia Victoria Buna. In ce condiții se poate ataca un testament? A murit o mătușă, și a lăsat prin testament un apartament unei prietene de a ei. Menționez că ... (vezi toată discuția)