avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Proces verbal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Proces verbal

Am primit de la directia fiscala un proces verbal din care nu inteleg nimic....
,,Ca urmare a declaratiei dvs prin care solicitati scoaterea din evidenta a mijlocului de transport marca.........dobandit la data de si incetat la data de.......Va aducem la cunostinta faptul ca aceasta a dost operata la nr matricol, nr rol nominal si au rezultat scaderi de debit (daca este cazul) astfel ; 938 lei."
Ce sa inteleg din acest proces verbal? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Albertlorand , utilizator 17:33, 16 Ianuarie 2018
Autoritatea fiscala teritoriala va comunica ca a fost operata in evidenta fiscala cererea dv de scoatere din evidenta ,de radierea din evidenta fiscala a vehiculului pe care l-ati detinut
Adica m-i s-a radiat masina? Si ce e cu suma aceea de bani?

ynocentta a scris:

Autoritatea fiscala teritoriala va comunica ca a fost operata in evidenta fiscala cererea dv de scoatere din evidenta ,de radierea din evidenta fiscala a vehiculului pe care l-ati detinut

Nu inteleg cu suma aia de bani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism tla tla daca radiez un autoturism din circulatie la cerere, avand documente eliberate de la primarie ca posed spatiu de depozitare, mai platesc in continuare impozitul ... (vezi toată discuția)
Radire masine vanduta la care nu am numere sau talon elidabea elidabea am si eu o problema: acum cativa ani am avut o dacie pe care i-am vandut-o cumnatului meu, el i-a vandut-o altui cumnat care l-a randul lui a vandut-o ... (vezi toată discuția)
Radiere auto de la fisc constantin83 constantin83 Buna ziua, am si eu o problema si sper sa ma puteti ajuta cu niste lamuriri. am avut o masina (an fabricatie \'85) care a fost dezmembrata in urma unui ... (vezi toată discuția)