avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contracte cu titlu executoriu
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contracte cu titlu executoriu

Salut,
Sunt topograf si am incheiat un contract de colaborare cu un client, iar acum nu doreste sa îmi mai achite cealalta jumatate din suma.
Se poate sa merg direct la un executor? (Mentionez ca nr. de contract e trecut in toate documentațiile depuse si admise)
Sau se poate doar prin instanță?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: VlaicuA , utilizator 13:26, 13 Ianuarie 2018
Ati incheiat contractul in forma autentica (la notar)? Daca nu, trebuie sa mergeti in instanta. Daca da, puteti merge direct la executor.
Nu am incheiat la notar...imi zicea cineva ca anumite contracte au titlu executoriu, de aceea am intrebat.
Mersi de raspuns.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comercial de inchiriere bunuri, la notariat ccsm123456 ccsm123456 Vreau sa inchiriez unui client bunuri pe o perioada indelungata. Clientul nu-mi elibereaza instrumente de plata la termen. Am cazut de acord sa semnam ... (vezi toată discuția)
Imprumut Laurentiu00 Laurentiu00 Buna Seara ........................ Am imprumutat o societate cu o anumita suma , in care a garantat cu un imobil , termenul pentru restituire era de 30 zile , ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut fortune12 fortune12 Ziua buna! Doresc sa stiu daca un contract de imprumut, incheiat la un notariat, parafat,semnat, intre doua persoane fizice pentru o suma de bani, in cazul ... (vezi toată discuția)