avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Cat timp sunt valabile competentele la BAC ?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Cat timp sunt valabile competentele la BAC ?

Buna,

Este adevarat ca acestea pot fi anulate dupa o perioada de timp ? Nu este un drept castigat, daca pot spune asa ? Aici intreb in cazul in care probele orale/competentele au fost promovate, dar cele scrise nu.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: loa94 , utilizator 19:47, 14 Ianuarie 2018
Buna seara,

Poate cineva va rog sa ma lamureasca ?

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organizare concurs registrator medical madalyna45 madalyna45 Buna ziua revin cu subiectul privind concursul pentru registrator medical cu vechime in specialitate(activitate) de 6 luni. Am depus dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
Contestatie examen ocupare posturi in domeniu sanitar. radinschipaul radinschipaul Sunt mihnit,cuprins de revolta chiar, de rezultatele unui concurs de ocupare posturi in domeniu sanitar organizat intr-un spital de provincie aflat in reteaua ... (vezi toată discuția)
Respingerea cererii de echivalare unknown17 unknown17 Am terminat facultatea si am sustinut proba orala si proba scrisa. De proba orala am trecut iar de cealalta nu, cand am vrut sa sustin din nou proba ... (vezi toată discuția)