avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... De la depunerea dosarului, la cate zile-aproximativ- ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

De la depunerea dosarului, la cate zile-aproximativ- imi trimite decizia de pensionare

Buna ziua!

Va rog frumos...

Daca maine imi de pun dosarul cu documentele necesare la Casa de Pensii;
1.cate zile dureaza pana Casa de Pensii imi calculeaza pensia pt. limita de varsta.
2.De la depunerea dosarului, la cate zile-aproximativ- imi trimite decizia de pensionare pe care scrie cuantumul pensiei cuvenite?
3.De la depunerea dosarului si pana primesc pensia propriu-zisa, cate zile pot trece?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:49, 5 Iulie 2022

Carp Mircea a scris:


Stiu ca sunt exeptii.

Iertati-mi curiozitatea. Cand spuneti "exceptii", va referiti la la casa locala de pensii a Dvs sau in general la casele teritoriale/locale din toata tara ?
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2018
procesomanul, utilizator
La alte case locale din tara.
Sunteti bland D-le Cornel Vasile. Ce ati zice de dublu aprecierii Dvs. Asta fiind media. Sunt cazuri cand se depaseste anul. Ma refer la casa mea teritoriala de pensii. Am cerut CNPP-ului Bucuresti. daca au vreo evidenta, cum ar fi sa zicem un top al caselor teritoriale de pensii, in ceea ce priveste respectare legii, incadrare in termene, etc, etc... Stiam ca va zice nu. Sunt functionari publici, iar in statutul lor, nu trebuie sa-si denigreze institutia si institutiile din subordine. Casa mea teritoriala cred ca se situeaza printre fruntasele din coada.
Va invidiez D-le Carp. Desi invidia nu face cinste nimanui. In mass-media, nu am intalnit decat o singura casa teritoriala care emite decizia de pensionar in 45 de zile, chiar si mai repede. Este vorba de Bistrita-Nasaud. Daca presa minte, mint si eu. A Dvs este a doua. Uite asa din putin in putin m-asi bucura s-o aflu si pe a treia s.a.m.d. Din 43 de case teritoriale (exceptie cele sectoriale) or mai fi 2-3. Case locale nu stiu cate exista !
Daca v-asi ruga, puteti sa imi trimiteti pe un mesaj privat, numele localitatii Dvs. ? Nu este obligatoriu dar asi trece si eu ca palmares !
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2018
procesomanul, utilizator
Casa mea locala este:
Casa Judeteana de pensii Vrancea.
-Le-am adresat aproximativ 40 de cereri de revizuire in numele altor persoane..
La toate decizia a fost emisa cu respectarea termenului prevazut de lege.

Alte discuții în legătură

Decizie pensie doru58 doru58 La data de 18.07.2013, a incetat raporturile de serviciu c D.G.P.M.B., ca urmare a indeplinirii varstei de pensionare(55 ani si 7 luni) Care este termenul ... (vezi toată discuția)
Termen decizie de pensionare hoina hoina Buna seara !Daca am depus dosarul de pensionare in 29 noiembrie 2016 cind ar trebui sa primesc decizia de pensionare? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Emitere decizie pensie invaliditate agata61 agata61 in data de 01.07.2016 sotul meu a depus dosarul pentru pensie invaliditate grad II la Casa Judeteana de Pensii Caras-Severin. Nici pana la acesta data nu a ... (vezi toată discuția)