avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie functionare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie functionare

Buna ziua,
Pentru un magazin online care nu detine stocuri si fara angajati, doar intermediaza vanzarea este nevoie de autorizatie de functionare de la primarie pentru sediul social.
Daca ma puteti ajuta si ce alte autorizatii mai sunt necesare?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Autorizatie functionare consiliu local pentru magazin online tautuis tautuis Buna ziua! Am fost instiintata printr-o recomandata de catre Primarie ca sunt OBLIGATA sa ma prezint in 48 de ore pentru a solicita o autozitatie de ... (vezi toată discuția)
Distributie online - cod caen si autorizatii marianbacau marianbacau Buna ziua, Incercam sa ne dezvoltam pe partea de online, si avand o oarecare experienta in anumite domenii am spus sa incepem de acolo. Daca la partea ... (vezi toată discuția)
Autorizatii de functionare stefanev stefanev Buna seara ! Astazi mi-am scos certificatul de inregistrare de la Registrul Comertului firma SRL-D. Pe langa acest certificat am primit si \"Certificatul ... (vezi toată discuția)