avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren gratuit de la primarie ptr casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren gratuit de la primarie ptr casa

Declaratia trebuie parintilor trebuie si de la paritii sotului si al sotiei?Care sa dovedeasca ca nu au avut si nu au teren.

Alte discuții în legătură

Este îndreptățit soțul meu să ceară, în caz de divorț + partaj, o parte din casa moștenită de mine de la părinți? Alex26ml Alex26ml Buna ziua , parintii mei au decedat anul trecut si mi-au lasat o casa, nu am alti frati , doresc sa divortez de sotul meu el doreste parte din casa , mentionez ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort adybav65 adybav65 Ce inseamna: iesirea din indiviziune in raport de toti paratii, cu privire la constructiile edificate in timpul casatoriei, avind in vedere ca paritul x fara ... (vezi toată discuția)
Refacere titlu de proprietate & contract de mostenitor xalrose xalrose Am o nelamurire in problema de mai jos: Bunica mea si bunicul au avut contract de intretinere cu parintii mei , efectuat inainte de 1989 , in care se ... (vezi toată discuția)