avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Rectificativa D112
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Rectificativa D112

Bună ziua. De curând am aflat ca apar neasigurata. Cei de la SIUI mi-au spus ca apar în lunile 8,9 și 10 cu contribuții 0 și ca ar trebui o rectificativa trimisa catre dansi. As dori sa știu cum îmi afectează cartea de munca și dacă lucrurile vor reveni la normal. Va mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: AmySor , utilizator 15:47, 12 Ianuarie 2018
La cartea de munca ( daca aceasta inseamna la dvs. vechime in munca sau stagiu de cotizare la pensie ) nu va afecteaza.
Asigurarea de sanatate nu are nicio legatura cu vechimea in munca ... verificati si la Casa de Pensii daca figurati cu stagiu de cotizare pe acele luni.
Mulțumesc pt raspunsuri. Totul s-a rezolvat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata contributii de catre angajator brinzaru brinzaru Sunt angajat la o firma (firma aflata in insolventa momentan,in curand poate in faliment)iar in ultimii 2 ani nu s-au facut plati pentru contributii catre ... (vezi toată discuția)
Contract inregistrat la itm, lipsa contibutii la casa de pensii Sabinab22 Sabinab22 Buna seara! Am o nelamurire cu privire la stagiile de cotizare la Casa de Pensii si autenticitatea contractului de munca. Sunt angajata la o societate cu ... (vezi toată discuția)
Perioada inactiva intre doua locuri de munca? legal, cum ma afecteaza? mihneaandrei mihneaandrei Buna ziua In urma cu cativa ani, intre doua locuri de munca am avut putin peste 1 an de inactivitate (deci neplata somaj, sanatate, CAS) in care am dorit sa ... (vezi toată discuția)