Buna ziua avand 2 joburi contrac 8 ore in domeniul hotelier.6 ore casier,am primit o instiintare -neavand functia de baza la postul cu 6 ore nu primesc bonuri de masa doar schimbandumi functia de baza -ceea ce in celalant domeniu mi e impsibil asta insemnand sa renunt la cel de 8 ore .Mentionez ca anul trecut am lucrat tot 8 ore si 4ore la alta companie de unde bineanteles am primit bonurile de masa .Intrebarea mea este asta posibil,poate fi asta un regulament de ordine interioara a companiei sau sunt prost informata ,unde asi putea sa ma informez mai mult inafara de sediile de personal din cadrul firmelor unde lucrez.Va multumesc !
Au perfecta dreptate in ceea ce priveste acordarea tichetelor de masa.
Normele de aplicare a Legii 142/1998,aprobate prin HG 23/2015:
Art. 35
In cazul cumulului de functii, tichetele de masa pot fi acordate numai de catre angajatorii unde salariatii in cauza isi au functia de baza, potrivit legii.
Bonuri de masa
cartaovitu
Va rog sa ma lamuriti, daca stiti. Pentru cei care sunt asistenti medicali in directiile de sanatate publice si, prin urmare, sunt functionari publici cu ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa
iliada
spuneti-mi va rog,daca ai 2 job-uri,unul full-time si unul part-time se pot primi bonuri de masa de la ambele si in ce conditii.eu nu primesc de la niciunul.de ... (vezi toată discuția)