avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bonuri de masa de la 2 locuri de munca.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bonuri de masa de la 2 locuri de munca.

Am 2 locuri de munca iar unul dintre angajatori mi-a motivat ca nu-mi da bonurile de masa deoarece primesc de la celalat loc de munca.
Are dreptate?
Sau pot primi bonuri de masa de la ambele locuri de munca?
Care ar fi temeiul legal?
Mentionez ca ambii angajatori au posibilitatea sa acorde bonuri.
Ambele unitati merg bine, nu au probleme financiare.
Doar ca unul nu "vrea" muschii lui
Cum fac sa-i desumflu muschii
Cel mai recent răspuns: armaghedon_now , utilizator 21:26, 1 Iunie 2017
Angajatul care are mai multe contracte individuale de munca poate primi bonuri de masa doar de la un singur angajator unde declara ca are functia de baza, asa se procedeaza si in cazul deducerilor.
Ultima modificare: Joi, 1 Iunie 2017
elenazan, utilizator
Conform cu legea...?
Multumesc!
Normele de aplicare a Legii nr. 142/1998 privind acordarea tichetelor de masa, aprobate prin HG 23/2015

Art. 35
In cazul cumulului de functii, tichetele de masa pot fi acordate numai de catre angajatorii unde salariatii in cauza isi au functia de baza, potrivit legii.
Multumesc!
O seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce conditii de acordare au tichetele de masa? Iuliana36 Iuliana36 Sunt angajată în două locuri,au spus că bonurile se primesc de la angajatorul unde am funcția de baza dar acesta nu acorda.In ce condiții pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Acordare bonuri de masa alinicoll alinicoll Buna ziua avand 2 joburi contrac 8 ore in domeniul hotelier.6 ore casier,am primit o instiintare -neavand functia de baza la postul cu 6 ore nu primesc bonuri ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa de la doua locuri de munca Secole Secole Buna ziua, As dori sa stiu, in cazul in care lucrez in 2 locuri, cu regimuri diferite, daca se primesc bonuri de masa din ambele locuri. Momentan mi sa spus ... (vezi toată discuția)