avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce conditii de acordare au tichetele de masa?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce conditii de acordare au tichetele de masa?

Sunt angajată în două locuri,au spus că bonurile se primesc de la angajatorul unde am funcția de baza dar acesta nu acorda.In ce condiții pot beneficia de acest drept?Nu consider corect doar sa plătesc impozite si drepturi mai putine.Si daca voi avea un medical pe parcurs ,în mod normal lipsesc de la ambii angajatori,dreptul legal tot de la baza îl primesc?E normal sa plătesc două contribuții la sanatate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:12, 2 Februarie 2018
In conditiile prevazute de reg.intern sau de ccm aplicabil angajatorului respectiv.

Art. 35 din HG 23/2015 pentru aprobarea Normelor de aplicare a Legii 142/1998 privind acordarea tichetelor de masa : tichetele de masa pot fi acordate numai de catre angajatorii unde salariatii in cauza isi au functia de baza, potrivit legii, in cazul cumulului de functii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa de la 2 locuri de munca. armaghedon_now armaghedon_now Am 2 locuri de munca iar unul dintre angajatori mi-a motivat ca nu-mi da bonurile de masa deoarece primesc de la celalat loc de munca. Are dreptate? Sau pot ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa de la doua locuri de munca Secole Secole Buna ziua, As dori sa stiu, in cazul in care lucrez in 2 locuri, cu regimuri diferite, daca se primesc bonuri de masa din ambele locuri. Momentan mi sa spus ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa harpa ion harpa ion am un contract de part-taime cu o societate de 20 de ore pe saptamana ,am dreptul la bonuri de masa? mentionez ca unde lucrez cu norma intreaga nu se dau ... (vezi toată discuția)