avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... stagiu de cotizare pentru indemnizatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

stagiu de cotizare pentru indemnizatie

am contract cu o firma part time si am aflat ca nu au platit stagiul catre asigurarile sociale deloc (din 2007 pana in prezent). As dori sa stiu daca exista vreo posibilitate macar daca ii conving sa-mi plateasca pentru lunile iunie, iulie, august anul acesta cat as avea eu nevoi urgent si restul cand o sa poata.

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 19:35, 15 Octombrie 2009
Adeverinta pe care o elibereaza angajatorul pentru dosarul de acordare a indemnizatiei crestere copil nu cuprinde cerinta dovezii viramentelor. Angajatorul atesta statutul de salariat al angajatei si efectuarea stagiului de cotizare necesar pentru obtinerea indemnizatiei. Cu alte cuvinte, ajungem la cele spuse mai sus: e doar raspunderea angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternal Mari20 Mari20 Buna seara, am si eu o intrebare daca poate sa ma ajute cineva cu un raspuns.. sotia mea a nascut acum o luna, ea are dreptul la concediul maternal 126 de zile ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului sorynagabryela sorynagabryela Buna ziua! As dori sa stiu daca o persoana angajata cu contract individual de munca pe perioada nedeterminata, cu vechime la actualul loc de munca de 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului cand angajatorul e datornic la stat si in procedura de executare silita SimonaTpl SimonaTpl Buna ziua. In cazul in care angajatorul apare pe lista datorinicilor la stat (s-a inceput executarea silita pentru recuperarea debitelor inregistrate la ... (vezi toată discuția)