Buna ziua,
Eu am urmatoarea speta:
Am un srl,platesc impozit de 1%,deoarece am doi angajati cu norma intreaga.
In cadrul societatii mele se desfasoara si activitate de Paypoint,unde incasez zilnic circa 2500 lei.
Intrebarea mea este,daca eu platesc 1%,la ceea ce facturez ca si comision pentru munca depusa la Paypoint,sau platesc 1%la incasarile pe care le efectuez in numele Paypoint ?
Multumesc!
Factura paypoint
adlala
Am in fiecare zi incasari din incarcare electonica,in casa de marcat,nu s-a selectionat un deparament singur cu aceasta \"incarcare electronica\"si imi apare ... (vezi toată discuția)
Cifra de afaceri
WinstonSmith
O societate are total facturat marfuri si servicii aprox. 999.000 RON in decembrie 2014. Pentru o colaborare mai buna cu banca are nevoie de o cifra de afaceri ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.