avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Ce reprezinta cifra de afaceri ?
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Ce reprezinta cifra de afaceri ?

Buna ziua,
Eu am urmatoarea speta:
Am un srl,platesc impozit de 1%,deoarece am doi angajati cu norma intreaga.
In cadrul societatii mele se desfasoara si activitate de Paypoint,unde incasez zilnic circa 2500 lei.
Intrebarea mea este,daca eu platesc 1%,la ceea ce facturez ca si comision pentru munca depusa la Paypoint,sau platesc 1%la incasarile pe care le efectuez in numele Paypoint ?
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 12 Ianuarie 2018
Rau Sorin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Rau Sorin , utilizator 11:06, 20 Ianuarie 2018
1% pentru comisionul incasat. Incasarile in numele Paypoint nu intra in componenta cifrei de afaceri.
cifra de afaceri reprezinta clasa 70 din clasa conturilor....
Multumesc frumos,pentru raspunsul acordat.
Cu stima!
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura paypoint adlala adlala Am in fiecare zi incasari din incarcare electonica,in casa de marcat,nu s-a selectionat un deparament singur cu aceasta \"incarcare electronica\"si imi apare ... (vezi toată discuția)
Cifra de afaceri WinstonSmith WinstonSmith O societate are total facturat marfuri si servicii aprox. 999.000 RON in decembrie 2014. Pentru o colaborare mai buna cu banca are nevoie de o cifra de afaceri ... (vezi toată discuția)
Mod calcul cifra de afaceri cristian_conea cristian_conea 1. Pentru calculul cifrei de afaceri / 2011 (declaratia 094) se ia in calcul cursul valutar la emiterea fiecarei facturi sau se foloseste un curs de schimb ... (vezi toată discuția)