avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Persoana cu handicap grav poate cumpara o masina?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Persoana cu handicap grav poate cumpara o masina?

Buna ziua!
Am un baiat de 20 de ani cu handicap grav ,iar eu,mama lui,sunt tutorele.
As dori sa achizitionez o masina,pe care nu doresc sa o modific ,pentru ca el are handicap psihic.Doresc sa o folosesc pentru transportul lui.Pot sa o cumpar pe numele lui sau cel mai bine pe numele meu? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:20, 12 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este de preferat sa achizitionati bunul mobil pe numele dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoane cu handicap - inmatriculare masina Danut_Gabriel Danut_Gabriel Buna seara, as dori si eu un raspuns concret! Am tot cautat prin lege dar nu prea am obtinut un raspuns sigur. Mama mea are certificat de handicap accentuat, ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu auto cfinica cfinica Am cumparat un autoturism din strainatate.... Sint tutorele legal al mamei,incadrata cu handicap grav si drept de insotitor...nu se poate deplasa singura si ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap - problema la inmatriculare Teleorman ionut Teleorman ionut \"Persoanele cu handicap sunt scutite de la plata taxei auto si daca masinile detinute nu sunt adaptate handicapului proprietarului\" Cei de la Anaf nu vor sa ... (vezi toată discuția)