avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se poate face modificare in carte de munca de către ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se poate face modificare in carte de munca de către Lichidator juridiciar ?

In cartea de munca inspectorul de la resurse umane a scris la rubrica "Meseria sau funcția si locul de munca cu condiții deosebite" :lăcătuș CTC,lacatus CTC Armare,lăcătuș,lacatus CTC Laboratoare.Acum când am chemat in judecata Lichidatorul pentru grupa de munca si trebuie 2 martori cu aceleași înscrisuri in Cartea de munca nu am cum să-i găsesc,pentru ca la colegii mei scrie Controlor CTC.Eu am avut din 1985-2005 același loc de munca in cadrul comp.CTC. Pe statele de plata figurez :Controlor CTC.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:37, 12 Ianuarie 2018
In c.i.m. ce scrie la functie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa i de munca sau conditii speciale? luciananton luciananton am o intrebare de pus: daca cei 10ani lucrati inaite de aprilie 2001 in grupa I in procent de 100% conform inscrisurilor din cartea de munca, ca si CTCist in ... (vezi toată discuția)
Incadrare corecta in cartea de munca? dady72 dady72 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa inteleg daca a fost corecta incadrarea mea in cartea de munca. recent am avut nevoie de o copie a cartii de munca si am ... (vezi toată discuția)
Modificarea functiei in cartea de munca broskutza16 broskutza16 Buna ziua, Am cativa colegi care, desi au adus diplome de specializare (licenta in inginerie, economie etc), specializari conform postului de munca, si ... (vezi toată discuția)