avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare corecta in cartea de munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare corecta in cartea de munca?

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati sa inteleg daca a fost corecta incadrarea mea in cartea de munca. recent am avut nevoie de o copie a cartii de munca si am vazut ca sunt incadrata controlor calitate, eu avand decizie de numire in functia de Responsabil cu managementul integrat calitate-mediu si activitate CTC. Functia pe care o detin necesita studii superioare iar cea de controlor calitate mi se pare ceva inferior. Sunt deranjata deoarece pentru angajarea la o alta societate , alaturi de cererea de angajare mi s-a solicitat si copia cartii de munca iar din aceasta reiese ca am ocupat functia de controlor calitate nu ceea ce am scris in CV.

In asteptarea unui raspuns,
Cu stima,

Marioara Stanciu
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:41, 31 Octombrie 2010
Formulati o cerere prin care solicitati angajatorului sa va faca mentiunea corespunzatoare in cartea de munca.Daca refuza va puteti adresa instantei de judecata
1. Inregistrarile din carnetul de munca trebuie sa concorde cu cele din contractul individual de munca (CIM) sau di actele aditionale la CIM.
2. Daca nu este asa cereti comp. de Resurse umane sa faca modificarile necesare.
3. Daca nu se conformeaza faceti o sesizare la ITM si, actionati pe angajator in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valorificare grupa ii de munca pentru pensionare SidorencuVasile SidorencuVasile In urma depunerii dosarului pentru pensionare am primit o decizie de respingere a cererii de inscriere la pensie limita de varsta, intrucat nu a fost ... (vezi toată discuția)
Care este codul si denumirea pentru functia de software tester? maria9791 maria9791 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti care este codul si denumirea pentru functia de Software Tester? Persoana care verifica calitatea produselor software ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii filus_64 filus_64 Ce obligatii are o SC daca inscrie in carnetul de munca diploma de licenta si diploma de master.Mentionez ca persoana care are aceste studii ocupa in prezent ... (vezi toată discuția)