avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imobil pe nume necunoscut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imobil pe nume necunoscut

La taxe si impozite nu mi-au primit banii pentru respectivul imobil nu se mai afla pe numele bunicii. Bunica de la care am cumparat, in urma cu 2 ani, acest imobil prin contract de V-C ea pastrandu-si uzufruct. Este posibil ca bunica mea, fara sa ma anunte, sa fi vandut altcuiva si sa nu ma anunte?
Se poate face asa ceva?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:14, 12 Ianuarie 2018
Va multumesc mult

Srb a scris:

Stiti cumva de unde se poate elibera cartea funciara?

Adresati-va la serviciul de cadastru si intabularea proprietatilor imobiliare responsabil localitatii unde este imobilul
@ynocenta, OCPI s-a schimbat in SCIPI?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de donatie sau intretinere. jackuzzyyy jackuzzyyy Buna ziua!Am o mama bolnava in grija tatalui si o sora casatorita care nu locuieste cu ei.As dori sa cunosc daca se poate face un contract de intretinere sau ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciara pentru informare nety36 nety36 Buna ziua, am nevoie de un extras de carte funciara pentru informare sau orice alt document care sa-mi indice proprietarul de drept al unui imobil Am ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager adina09 adina09 buna ziua,am incheiat un contract de vanzare-cumparare cu nudul proprietar si cu bunica sa care avea dreptul de uzufruct viager si care a fost de acord sa se ... (vezi toată discuția)