avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Declaratia 600
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Declaratia 600

Asociat unic SRL,salariat si pensionar din luna iulie,reangajat,primeste dividende in 2017 peste limita celor 12 salarii minime.Este obligat sa depuna aceasta declaratie si sa mai plateasca asigurari de sanatate,fiind asigurat si ca salariat si ca pensionar pentru limita de varsta?
Cel mai recent răspuns: Irimia Tamara , utilizator 13:58, 15 Ianuarie 2018
Multumesc pentru gazduirea intrebarii,am aflat raspunsul la intrebare din alte surse. O zi buna tuturor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator firma pensionar - dari la stat otilia2009 otilia2009 Buna ziua, Va adresez o intrebare deoarece nu am primit absolut deloc un raspusn concret din partea autoritatiilor. Sunt adminitrator de societate ... (vezi toată discuția)
Asigurare sanatate pentru pensionari cu alte venituri modimpex modimpex buna ziua! am si eu o intrebare: mama mea este pensionara pentru limita de varsta; este proprietara unei cladiri care este data in chirie unui srl, de pe urma ... (vezi toată discuția)
Cand se platesc contributii pt sanatate aferente dividendelor? frem frem Buna, Microintreprindere urmeaza sa plateasca dividende celor doi asociati in valoare totala de aprox. 10.000 eur. Intrebarea mea ar fi daca trebuie sa ... (vezi toată discuția)