avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire salariu

Buna seara.Am instiintat cu poprire pe salariu in urma unui credit neplatit la Cec Bank,fiind initial executat silit mobiliar.Intru-cat nu detin bunuri imobile,teren casa etc. Initial am vorbit cu executorul si am ajuns la o intelegere sa platesc suma de 100 de roni lunar,atunci nefiind angajat.Acum am primit aceasta instiintare de propire.Ce vreau sa intreb. E posibil sa ajung la o intelegere cu executorul,astfel incat sa nu implic firma la care lucrez si sa platesc in continuare eu personal ?Va multumesc ,astept un raspuns .
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:16, 13 Ianuarie 2018
Nu cu executorul, ci cu creditorul trebuie sa va intelegeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma va rog cu raspuns urgent - datorie prescrisa sau nu? krisz09 krisz09 buna ziua pentru toti problema este urmatoare in 2008 am facut un contract credit de 3500ron si am platit cateva timp dupa urma nu am mai platit. am fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita dritaS dritaS buna ziua am contractat un credit in 2008 iar anul trecut am ramas fara loc de munca am fost la banca si l-eam explicat situatia dar au spus ca nu pot face ... (vezi toată discuția)
Doresc sa angajez un avocat sa ma ajute sa evit o executare silita pentru un credit de nevoi personale fara garantii din 2008(pe 10 ani) alexandruRO153 alexandruRO153 Buna ziua! Am facut in 2008 la CEC Bank Bucuresti un credit de nevoi personale fara garantii in valoare de 22.000 eur din care am platit 2/3. Totalul de ... (vezi toată discuția)