avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia 600,venituri sub salariu minim
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia 600,venituri sub salariu minim

Daca am venituri din activități independente sub salariul minim pe economie, va trebui sa depun declaratia 600 ?
Cel mai recent răspuns: Marius Barabas , Consultant asigurari 22:59, 12 Ianuarie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă veniturile dvs. nete din 2017 nu depasesc 22800 lei , nu este necesara depunerea declarstiei.

Caddy23 a scris:

Daca am venituri din activități independente sub salariul minim pe economie, va trebui sa depun declaratia 600 ?

Ultima modificare: Vineri, 12 Ianuarie 2018
Marius Barabas, Consultant asigurari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 600 activitati independente Angel Mariana Angel Mariana Buna ziua Vin cu o intrebare concreta. }n anul 2017 am realizat 16594 venit din pensie si 6010 din activități independente (am scris articole publicitare ... (vezi toată discuția)
Impozitare 2018 andreeac89 andreeac89 Buna seara! Daca sunt pfa, dar incasarile mele lunare au fost si pana in 2018 sub 1900 lei pe luna, activitatea pe care o prestez ca pfa nefiind principala ... (vezi toată discuția)
Cas cass 2018 steef steef In anul fiscal precedent (2017) am realizat venituri din activitati independente-profesii liberale(peste 22.800 lei/an) si din ... (vezi toată discuția)