avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Declaratia 600 activitati independente
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Declaratia 600 activitati independente

Buna ziua
Vin cu o intrebare concreta.
}n anul 2017 am realizat 16594 venit din pensie si 6010 din activități independente (am scris articole publicitare pe site-ul meu) Trebuie sa depun acea declarație? Am citit legea, asa cum pare ea pe site-ul MF si îmi este neclar. intr-o parte spune ca trebuie daca venitul suplimentar depaseste 12 salarii minime pe economie. Multumesc anticipat pentru raspuns
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:56, 27 Ianuarie 2018
Declaratia 600 trebuia depusa daca ati avut venituri peste 22800, pe tot anul trecut, pensia nefiind luata in calcul.
A fost amanat termenul de depunere a declaratiei, pana la 31 martie.
Multumesc pentru sprijin. Eu nu ma încurc cu ei sa depun declaratia!
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018
Angel Mariana, utilizator
Daca venitul net numai din activitati independente este sub 22800 lei, nu depuneti d600.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividende ani22 ani22 suntem o societate pe actiuni cu capital privat si avem 67 de actionari. Pentru dividendele distribuite si platite in 2017 actionarii care au beneficiat de ele ... (vezi toată discuția)
Pensionar si formularul 600 la un venit din inchiriere octavian57 octavian57 Va rog sa ma lamuriti daca in situatia descrisa mai jos o persoana trebuie sa completeze renumitul formular 600. Pensionar cu pensie in anul 2017 de 800ron ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie 600 pentru plata cas danpin69 danpin69 Buna ziua Sunt PFA din 2014 cu norma de venit, obiectul activitatii fiind \" Coafura si alte activitati de infrumusetare\" cod CAEN 9602. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)