avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DIFERENTA MIJLOC FIX SI OBIECT INVENTAR
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DIFERENTA MIJLOC FIX SI OBIECT INVENTAR

Incerc sa inteleg diferenta dintre obiecte de inventar si mijloace fixe: o imprimanta pe care o folosesc mai mult de 1 an, cu pretul de 1000 lei este mijloc fix si trebuie amortizat, mijoc fix dar se deduce, sau obiect de inventar deductibil ? Saru-mana! eu am clasificat-o drept obiect de inventar si am dedus-o integral deoarece pretul< 2500lei. este corect?

Alte discuții în legătură

Cumparare laptop - pfa neplătitor de tva danar122 danar122 Buna ziua. Sunt PFA traducator, neplătitor de TVA. 1. Daca imi cumpar un laptop de 2000 lei (cu tot cu TVA-ul aferent), deci sub 2500 lei, inteleg ca il ... (vezi toată discuția)
Achizitie flori margareta teodorescu margareta teodorescu Firma la care lucrez vrea sa achizitioneaze de la pfa sau cu factura, nu se stie sigur, pomisori verzi si flori pt gradina. In contabilitate pe ce cont se ... (vezi toată discuția)
Mijloace fixe ioanat ioanat in ce conturi evidentiem aparatele de conditionat dar mijloacele fixe de natura obiectelor de inventar care sunt de fapt mjloacele fixe pe care le oglindim ... (vezi toată discuția)