avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ce pot face ?- comanda nerespectata, imi vreau banii ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ce pot face ?- comanda nerespectata, imi vreau banii inapoi

Am platit in luna septembrie suma de 950euro unei firme de termopan pentru un balcon si nici pana in ziua de azi ju au venit sa monteze desi i am tot sunat .ce pot face oare se pot recupera banii?
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:32, 13 Ianuarie 2018
Aveti document in care sa fie asumat obiectul,pretul ,termenul ?
Sesizati initial protectia consumatorului
Conditionat de clauzele contractual asumate puteti sa notificati oficial operatorul economic sa restituie c/v suma achitata-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montare interfon stoicavasile stoicavasile Am contractat o lucrare de instalare interfon cu o AF din Brasov .S-au intocmit formularele si am platit lucrarea acum doua luni, Intre timp s-au instalat ... (vezi toată discuția)
Zugravirea locuinței Rodica vasluianu Rodica vasluianu Buna ziua,am facut in contract cu o firma de amenajări interioare pentru a se ocupa de tot ce tine de amenajarea apartamentului,eu fiind plecata din tara pe ... (vezi toată discuția)
Evacuare chirias oana1999 oana1999 Buna ziua, din luna ianuarie 2019 am inchiriat unui domn apartamentul meu pe un an, dar nu a platit chiria pe luna martie, nici intretinerea din luna ... (vezi toată discuția)