avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... montare interfon
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

montare interfon

Am contractat o lucrare de instalare interfon cu o AF din Brasov .S-au intocmit formularele si am platit lucrarea acum doua luni,
Intre timp s-au instalat cateva fire ,dar lucrarea nu a fost definitivata in sensul ca nu a fost montat tabloul central,
.Asteptam de doua luni montarea acetui tablou.
Ce putem face sa-l obligam sa definitiveze lucrarea .
Mentionez ca suntem proprietari intr-un bloc de patru etaje.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:06, 22 Aprilie 2018
In baza contractului de executare si instalare interfon,notificati oficial executantul cu respectarea termenului contractual asumat-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Puteti sesiza oficial inclusiv autoritatea pentru protectia consumatorului
Au personalitate juridica, asa ca nu pot sesiza protectia consumatorului, oficial sau neoficial...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tablou electric care instalez eu. mgomez mgomez Eu nu stiu daca acest forum este potrivit pentru intrebarea mea, dar lasati-ma sa ma introduc. Sunt un American cu experienta in lucrari electrice in case ... (vezi toată discuția)
Ce pot face ?- comanda nerespectata, imi vreau banii inapoi isa88 isa88 Am platit in luna septembrie suma de 950euro unei firme de termopan pentru un balcon si nici pana in ziua de azi ju au venit sa monteze desi i am tot sunat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am o întrebare va rog: mi-am montat cu o firma niste ... Adina Maria Pop Adina Maria Pop Bună ziua! Am o întrebare va rog: Mi-am montat cu o firma niste rolete exterioare de aluminium. Cand a fost prima ploaie mai puternica a început sa mi se ... (vezi toată discuția)