avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Zugravirea locuinței
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Zugravirea locuinței

Buna ziua,am facut in contract cu o firma de amenajări interioare pentru a se ocupa de tot ce tine de amenajarea apartamentului,eu fiind plecata din tara pe toata durata lucrării,acum cand am venit sa vad sfârșitul lucrării constat ca peretii sunt strâmbi si foarte multe nereguli ,va rog sa ma sfatuiti ce pot face ,firma nu vor sa refacă neregulile,multumesc!vas fi recunoscătoare sami raspundeti pe mail vas.rodica@yahoo.com.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:52, 23 Decembrie 2016
Conditionat de obiectul contractului,de clauzele contractului,puteti sa notificati oficial executantul sa se achite de obligatia contractual asumata,sub sanctiunea obligarii la plata a chrltuielilor aferente solutionarii in instanta
Daca firma nu se achita de obligatii puteti in baza contractului puteti sesiza oficial protectia consumatorului si in ultima instanta ,va puteti adresa instantei de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrare facuta de mantuiala . FREDU FIN FREDU FIN Niste apropiati au apelat la o firma de constructii pentru a reabilita o casa la tara, au platit un arvon-avans si apoi toata suma si exista contract + ... (vezi toată discuția)
Ce pot face ?- comanda nerespectata, imi vreau banii inapoi isa88 isa88 Am platit in luna septembrie suma de 950euro unei firme de termopan pentru un balcon si nici pana in ziua de azi ju au venit sa monteze desi i am tot sunat ... (vezi toată discuția)
Buna seara, sunt presedinte al unei asoc ... anerol anerol Buna seara, sunt Presedinte al unei Asoc de Proprietari din Bucuresti. In luna Februarie 2021, am facut un Contract de Prestari Servicii cu o firma pt a ... (vezi toată discuția)