avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Lucrare facuta de mantuiala .
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Lucrare facuta de mantuiala .

Niste apropiati au apelat la o firma de constructii pentru a reabilita o casa la tara, au platit un arvon-avans si apoi toata suma si exista contract + chitanta si factura .


Problema este ca dupa prima ploaie a inceput sa cada tencuiala si intra apa inauntru, ce ne sfatuiti sa facem ???

Ms.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:41, 1 Aprilie 2018
Daca exista incheiat contract executare ,beneficiarul nu a prevazut clauze asiguratorii?
Conditionat de clauzele contractual asumate,notificati oficial executantul cu obligatia remedierii deficientelor -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
In PV de receptie a lucrarilor se mentioneaza perioada de garantie a lucrarii executate, perioada in care refacerea lucrarilor se face pe cheltuiala constructorului. Notificati constructorul in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Daca nu se fac remedieri puteti deschide actiune in instanta impotriva firmei de ctii. si solicita daune materiale si/ sau daune morale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartment nou probleme tencuiala si galagie Dannysv Dannysv Buna seara ,am cumparat un apartament in anul 2019 si intro zi de august venind acasa am gasit tencuiala tavanului din salon prin casa ,as dori sa intreb cine ... (vezi toată discuția)
Vicii ascunse izolatie acoperis de deasupra apartamentului Mihaela0201 Mihaela0201 Buna ziua! Cu speranta unei indrumari, va prezint urmatoarea situatie: am cumparat in august 2018 un apartament la ultimul etaj(2) intr un imobil cu data de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu terasa blocului - asociația nu mă ajută crialex crialex Buna ziua. As vrea sa ma ajutați cu un sfat, daca se poate... Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc de 10 etaje. Din martie 2019 am probleme cu ... (vezi toată discuția)