avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM determinat, salariata insarcinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM determinat, salariata insarcinata

buna ziua,

ma confrunt cu un caz special. Am o salariata cu contract de munca pe durata determinata de 6 luni, La momentul angajarii nu a mentionat ca este insarcinata. A anuntat luna aceasta, inainte sa ii expire contractul.
In acest caz, sunt obligata sa ii prelungesc contractul de munca sau poate inceta la data iscrisa pe contract, si anume 16.01.2018?

va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018
ionbar, utilizator
Cel mai recent răspuns: ionbar , utilizator 17:37, 14 Ianuarie 2018
Nu sunteti obligata sa-i prelungiti durata c.i.m., acesta va inceta de drept la data de 16.01.2018.
va multumesc pentru informatie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gravida-contract perioada determinata gabi12345 gabi12345 angajata cu contract de munca pe perioada determinata anunta ca este gravida. la expirarea contractului,cim trebuie prelungit si cit timp? (vezi toată discuția)
Dacã am avut contract de muncã pe perioadã nedeterminatã iar acum mã voi angaja pe perioadã determinatã voi beneficia de indemnizaþie pentru ccc? Cristina293 Cristina293 Buna ziua, doresc sa va adresez urmatoarea intrebare: daca am avut contract de munca la o firma pe perioada nedeterminata, am lucrat 8 luni si urmeaza sa ma ... (vezi toată discuția)
Despagubiri in urma incheierii contractelor individuale de munca pe perioada determinata, cumulate elena_mergeani elena_mergeani Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema si v-as ruga mult, daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns: In 22 septembrie 2009 m-am angajat la o societate ... (vezi toată discuția)