avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Trecere autorizatie taxi de pe PFA pe SRL sau IF
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Trecere autorizatie taxi de pe PFA pe SRL sau IF

Buna ziua!

Ma intereseaza sa stiu cum pot prelua o autorizatie taxi de la un PFA.Nu ma intereseaza daca raman cu PFA/IF/SRL ci doar sa fiu unic asociat(cel putin sa nu fie vechiul proprietar nici cu 1%).

De asemenea caut pe cineva din domeniu care sa se ocupe de transfer si sa verifice toate actele,sa fie totul in regula.
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 16:29, 22 Februarie 2018
Avand in vedere punctul de vedere al Primariei, cred ca doar adresandu-va instantei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aport in natura la capitalul social Elena266 Elena266 Buna ziua, as vrea sa-mi desfiintez PFA-ul si sa infiintez o firma As dori sa stiu daca licenta de taxi pe care o detin poate fi mutata pe firma si daca ramane ... (vezi toată discuția)
Cumparare firma john-doe john-doe Buna ziua, Sunt interesat sa cumpar o firma de taxi (PFA se transforma in firma prin ceva hotarare de guvern privind legea taximetriei licenta se transfera ... (vezi toată discuția)
Trecere autorizatie taxi de la pfa la srl sau if Frn99 Frn99 Buna ziua, se poate trece autorizatia taxi de la PFA la SRL sau IF, care sunt conditiile? ce trebuie facut? Sau daca tatal meu are autorizatie taxi fiind ... (vezi toată discuția)