avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Imprumut in strainatate
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Imprumut in strainatate

Sper din tot sufletul sa ma lamuriti intr o problema: sunt prof de franceza titulara, cum apar in biroul de credit nu mai pot lua un imprumut aici decat dupa 5 ani asa ca am cautat in afara, fiind de lb fr in tarile francofone; pe facebook am gasit persoane care mi au scris ca imi pot da un imprumut, cea mea recenta este o oferta de la CIC BANQUE de undeva din Africa dupa oras,si imi spune aaa e okay imprumutul de 3mii e s a aprobat va rog sa trimiteti 153 eurp pt activarea contului dupa aceea va vom trimite banii, bineinteles ca nu am trimis nimic, am cerut un nr de tel fix mi a dat un watsapp deci nu merge, nu pot plati inainte fara ca sa primesc banii; si in seara asta primes un mesaj de la un domn care imi scrie in franceza spune ca are un capital mare de bani si ca imi poate oferi chiar 50mii euro, buun , mi a zis ca nu trebuie sa platesc nimik inainte, mi a dat o adresa de mail si mi a cerut datele, inclusiv cele din buletin, dansul nu a zis nimik de plata anticipata ci de a semna un contract inainte; acum va intreb ce sa fac, care sunt pasii pentru a obtine un imprumut din afara, daca imi trimite un contract ce trebuie sa fac, va rog mult sa ma lamuriti, care sunt pasii corecti pt a obtine un imprumut din afara, multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihaela miky , utilizator 10:10, 14 Ianuarie 2018
De ce v-ar da cineva bani imprumut ? Asta va vrea datele..
Si ce naib. Sa faca cu datele mele? Pai in momentul in care am completat ce mi au dat ei am trimis o copie dupa buletin, dupa daca au vazut ca nu platesc nimik in avans nu au mai insistat!'datele mele , hmmm, nu am nicio proprietate nimik, daca.e asa anunt politia federala franceza stiu si eu....noroc ca vb la perfectie lb fr, deci ce ar putea face cu datele mele?! Multumesc pt raspuns

gi-jane2 a scris:

De ce v-ar da cineva bani imprumut ? Asta va vrea datele..


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat o mașină din franța care la rar s-a dovedit a fi furată, iar acum e imobilizată la sediul poliției. ce îmi recomandați, să încep demersurile în franța sau să aștept rezultatul aici? Speedx100 Speedx100 Buna seara, am cumpărat un automobil din Franța luna trecută , in urma încercării de a face RAR-ul a rezultat ca ea este furată, talonul care l-am primit ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la persoana fizica petronelasavva petronelasavva Buna ziua,am si eu o intrebare,daca imi puteti raspunde,situatia este in felul urmator,la sfarsitul anului 2008 i-am inprumutat o suma de 5000 euro unui ... (vezi toată discuția)
Împrumuturi online din afara țării, pentru acordarea cărora se cere o sumă de bani reprezentând analiza dosarului. ce mă sfătuiți să fac? C.Gheorghita C.Gheorghita Buna seara, in urma solicitarii unui imprumut online, am primit un contract in care pe langa conditiile de creditare cerute, pentru a m-i se vira bani in cont ... (vezi toată discuția)