Buna,va rog sa ma ajutati cu un sfat.Detin o SC si nu am activitate de la infiintare(3-4 ani),am platit impozit forfetar pentru mai-iunie 3sute si ceva ron,acum aud ca va trebui sa platesc trimestrul III cam 500 ron,iar in ian. 2010 alti 500 ron.Din varii motive nu pot sa platesc acesti bani si nici nu doresc sa suspend asa zisa activitate a soc.
Ce modalitate legala pot gasi ca sa nu platesc impozitul forfetar pt. aceste 2 trimestre si ce consecinte poate avea neplata acestuia ?
Singura modalitate sa nu platiti impozitul forfetar este aceea a suspendarii activitatii. Daca nu doriti acest lucru, atunci va trebui sa va achitati in continuare de obligatie. Pentru neplata impozitului pentru cele doua trimestre, o sa platiti penalitati. Cand se vot strange mai multe datorii, o sa va fie mai greu sa le platiti.
Ar mai fi solutia sa treceti la PFA, II sau IF. Acolo nu se plateste impozitul forfetar.
Bilant 2009
victon
Am constituit o societate SRL in luna mai 2009.In luna iunie am suspendat activitatea SRL-ului.Societatea din luna mai si pana la data suspendarii la Registrul ... (vezi toată discuția)