avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat fiscal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat fiscal

Daca masina e oe numele meu sotul poate scoate certificat fiscal in vederea instrainarii masinii fara a face procura.Pot sa o vand fara certificat fiscal , daca cumparatorul nu l cere ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:45, 14 Ianuarie 2018
Conform dispozitii in vigoare solicitarea si eliberarea certificatului fiscal se poate face numai de catre titularul rolului fiscal sau de catre persoana mandatata de catre aceasta
Dispozitia in vigoare prevede fara exceptie ca la incheierea documentelor de tranzactionare bun mobil,vanzatorul trebuie sa depuna certificatul fiscal si fisa de radiere auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina vanduta cu acte cu tot stefanreman stefanreman buna! sotia si-a vandut masina de vreo 3 ani,cu toate actele masini,cumparatorul nu sa mai intors sa treaca masina pe numele lui.nici nu stim cine este.am ... (vezi toată discuția)
Vanzare automobil blajaura blajaura In luna august 1916, soacra mea a vandut un autoturism ( folosit ), facand un contract de vanzare cumparare nefiind inregistrat la notar si nefiind finalizat ( ... (vezi toată discuția)
Revanzare auto Cristea Ioan Cristea Ioan Se poate revinde un autoturism, doar in baza contractului de vanzare cumparare initial? Doresc sa achizitionez pe numele meu, si la interval de cateva zile sa ... (vezi toată discuția)