avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Asigurare pe viata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Asigurare pe viata

Bună ziua. Cu respect rog si eu un răspuns la următoarea problemă!
Soția si copilul au murit intr-un accident de circulație produs de o altă persoană. Soția a avut poliță de asigurare pe viață, dar nu stim cum a fost făcută in favoarea soțului sau al copilului.Singurul moștenitor este soțul (copilul a decedat si el in accident). Întrebarea mea este: Părinții soției(decedata) ar avea vreun drept din această poliță de asigurare ? Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:31, 14 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Mostenitori ai defunctei sunt:
Sotul
Parintii defunctei
Fratii si surorile defunctei.
Solicitati informatii la asigurator pentru a afla pe numele cui este acea asigurare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la mostenire ai nepotilor descedenti de fratii defunctului ileana54 ileana54 Va rog sa imi spuneti cum se imparte mostenirea in cazul in care sotul este mort si nu are mostenitori .fratii.sau parintii.defuncteiisint si ei ... (vezi toată discuția)
Succesiunea in urma decesului fratelui si sotiei acestuia,fara copii larat larat Fratele meu si sotia acestuia au decedat impreuna intr-un accident.Nu au avut copii. Cum se vor imparti veniturile rezultate din vinderea unui imobil ce le-a ... (vezi toată discuția)
Testament persoana fara urmasi si parinti decedati ma_ria ma_ria Buna ziua, sunt necunoscatoare in ce priveste variantele testamentare/mostenire: daca o persoana nu are urmasi si parintii ei sunt decedati, cine vine la ... (vezi toată discuția)