avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tentativa furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tentativa furt calificat

Buna ziua,
Am o intrebare: pentru tentativa furt calificat, prins in flagrant, partea vatamata nu doreste nici o mediere, ar putea primi cu suspendare in urmatoarele conditii? 1. Nu este recidivist, dar nu si a facut reabilitarea. 2. Are un alt dosar pe rol pt furt calificat, dar nu a facut el fapta. Acolo se judeca si spera sa nu obtina o condammare avand in vedere ce jud are. Nici macar nu a citit ce e in dosar. Pare paralel la orice. Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 15 Ianuarie 2018
Tempus, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 23:09, 15 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara!

Slabe sanse pentru suspendare, in atare conditii.

Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda toader oana toader oana Acum 3 zile am fost prinsa in carrefour cu produse in valoare de 300 Ron.Am fost dusa la camera de interpelare dupa care am predat marfa furata si agentii ... (vezi toată discuția)
Arestat pentru ultraj contra bunelor moravuri frusin frusin as dori si eu sa aflu o parere,fratele meu e arestat de 3 luni ptr. ultraj contra bunelor moravuri a avut si infractiunile de vatamare si distrugere care au ... (vezi toată discuția)
Furt deosebit de grav geanina toni geanina toni furt din patrimoniu statului casa avand 6 propietari propieterii au facut evaluare la casa si au ajuns ca valoreaza la suma de 12 miliarde bani vechi acesta ... (vezi toată discuția)