Buna ziua , sunt angajat la o societate din aprilie 2016 , la un program de munca de 2 ore ca agent vânzări dor to dor si la început mi sa spus ca voi sta pe acest program cineva luni , in primul an mi sa tot făcut contracte de 2 respectiv 3 luni după un an am trecut la nedeterminat dar tot pe doua ore si bineînțeles ca in momentul in care am cerut sa fiu trecut la program de 8 ore am fost amenințat ca daca nu îmi convine pot rămâne acasă , faptul in sine este ca noi echipa mergem in transferate 3 săptămâni in alte orașe din tara, iar eu conduc si masina firmei eu sunt cel care in cea mai mare parte a timpului sunt la munca , cînd suntem in transferată începem munca de dimineața si o terminam seara ...
Ce as putea sa fac in acest caz , mai ales ca acum noi angajați sunt angajați pe program de 4 ore si noi cei mai vechi am rămas tot la 2 ore
Nu prea aveti cum sa-l obligati pe angajator sa va modifice durata timpului de munca... insa puteti sesiza ITM-ul daca va obliga sa stati la serviciu peste aceasta durata .
Program serviciu
georgepbr
Buna ziua,as dori sa stiu daca, odata cu revenirea la serviciu din concediu de crestere copil inainte de implinirea varstei de 1 an, e obligatoriu sa-mi anunt ... (vezi toată discuția)