avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Programul de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Programul de lucru

Buna ziua , sunt angajat la o societate din aprilie 2016 , la un program de munca de 2 ore ca agent vânzări dor to dor si la început mi sa spus ca voi sta pe acest program cineva luni , in primul an mi sa tot făcut contracte de 2 respectiv 3 luni după un an am trecut la nedeterminat dar tot pe doua ore si bineînțeles ca in momentul in care am cerut sa fiu trecut la program de 8 ore am fost amenințat ca daca nu îmi convine pot rămâne acasă , faptul in sine este ca noi echipa mergem in transferate 3 săptămâni in alte orașe din tara, iar eu conduc si masina firmei eu sunt cel care in cea mai mare parte a timpului sunt la munca , cînd suntem in transferată începem munca de dimineața si o terminam seara ...
Ce as putea sa fac in acest caz , mai ales ca acum noi angajați sunt angajați pe program de 4 ore si noi cei mai vechi am rămas tot la 2 ore
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:03, 15 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu prea aveti cum sa-l obligati pe angajator sa va modifice durata timpului de munca... insa puteti sesiza ITM-ul daca va obliga sa stati la serviciu peste aceasta durata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot remedia programul de munca iulianpinzaru iulianpinzaru Problema Juridica: Buna ziua . Sunt angajat la rcs-rds din 04-2016 ca agent vanzari, si cum am si carnet de conducere mi sa dat masina de serviciu adica dubita ... (vezi toată discuția)
Program serviciu georgepbr georgepbr Buna ziua,as dori sa stiu daca, odata cu revenirea la serviciu din concediu de crestere copil inainte de implinirea varstei de 1 an, e obligatoriu sa-mi anunt ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare si preaviz demisie ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua, Am urmatorele itnrebari: 1. Cu cat se plateste o ora suplimentara efectuata noaptea? Sau cum se platesc aceste ore. Am efectuat un numar de ore ... (vezi toată discuția)