avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie pt vaduva
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie pt vaduva

Mama mea este nascut 1957 10.01 Tata a murit de 24 ani mama nu primeste nici un ajutor are drept de ceva pensie dupa tatal meu ca ea nu are numai 10 ani de lucru inainte a crescut 4copii multumesc pt informati
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 08:29, 16 Ianuarie 2018
Tata câți ani are ca stagiu de cotizare, sau ani de vechime în câmpul muncii`?
Ultima modificare: Luni, 15 Ianuarie 2018
Dapix, utilizator
Tata are 18 ani lucrati inainte sa fi murit
Tata are 18 ani lucrati inainte sa fi murit
Poate beneficia de pensie de urmaș după soț deoarece are peste stagiul minim de cotizare.

Mergeți la Casa de Pensii pentru informații suplimentare sa vedeți când trebuie depusă cererea de pensionare și cartea de muncă a soțului decedat, plus restul actelor doveditoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata fara penalizare catalinaelenavochita catalinaelenavochita mama mea e nascuta in August 1961, activez in campul muncii de 32 de ani. Varsta standard de pensionare este 62 ani si 1 luna. Are grupa a II-a care-i reduce ... (vezi toată discuția)
Rugaminte pensie de urmas @ur@ @ur@ Tata a decedat in ianuarie 2017. La data decesului era pensionar pe caz de boala. Stiind ca tatal meu avea ca stagiu de cotizare 11 ani de munca si s-a nascut ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata gaby_aura_gam gaby_aura_gam Buna ziua!Mama mea are 57 ani si 15 ani de grupa1 ,vreau sa stiu daca poate sa benificieze de pensie anticipat sau chiar de drept la pensie.Va multumesc. (vezi toată discuția)