avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... susupendare C.I.M.!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

susupendare C.I.M.!

Buna ziua, pentru un concediu fara plata de 10 zile pentru probleme personale ale salariatului, se face suspendare contract si se transmite in Revisal? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:05, 15 Ianuarie 2018
In general, pentru a evita divergentele cu ITM-ul, , se suspenda c.i.m. si apoi se transmite in REVISAL suspendarea c.i.m., conform HG 905/2017.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare angajator / angajat andrei_i_p andrei_i_p Buna ziua, Cum as putea sa verific daca sunt angajat legal ? Este suficient daca verific contributiile platite pe numele meu pe ultimul an cass, cas, etc? ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,am lichidat in data de 24 martie, deoarece angajatorul ... emamari74 emamari74 Bună ziua,am lichidat in data de 24 martie, deoarece angajatorul mi-a scos transportul, și în nota de lichidare la ultimele 12 luni mi-a trecut perioada oct ... (vezi toată discuția)
Revisal bulzanv bulzanv AM SUSPENDAT CONTRACTELE CU DATA DE 16.03.2020 AM TRANSMIS REVISAL IN 27.03.2020 PRIMESC AMENDA DE LA ITM ? (vezi toată discuția)