avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TITLU DE PROPRIETATE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TITLU DE PROPRIETATE

Buna ziua,in urma succesiunii s-au repartizat mamei mele terenri impadurite si terenuri agricole(ce sunt folosite abuziv de peste 5 ani) pentru care mama nu are decat hotarirea judecatoreasca.
Este nevoie sa i se faca TITLU DE PROPRIETATE pt acestea?daca da cui trebuie sa se adreseze?
Cel mai recent răspuns: Geta Anghel , Avocat 12:20, 15 Ianuarie 2018
Hotararea judecatoreasca definitiva constituie titlul de proprietate in urma dezbaterii succesiunii.
Puteti sa va adresati unui executor judecatoresc pentru punerea in posesie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate necesar pt. iesirea din indiviziune ecaterina.banarie ecaterina.banarie Mama a decedat in oct 2010 in com.Pirgaresti,jud. Bacau,unde a locuit in urma casatoriei din 1944.,dar detine o suprafata de aprox.2 ha in com.Ruginesti ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie diana22 diana22 am titlu de proprietate pe numele tatalui decedat si doua sentinte irevocabile prin care mi se recunoaste dreptul asupra unui teren. cum formulez cerere de ... (vezi toată discuția)
Mostenire - cateva intrebari dorin55 dorin55 Buna ziua, va rog frumos sa raspundeti la cateva intrebari in acest caz. Bunica mea a decedat in anul 2005. Un an mai tarziu, in 2006 a decedat si mama mea. ... (vezi toată discuția)