avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschidere PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschidere PFA

Buna ziua ! Daca exista o firma deschisa, dar fara activitate, cu sediul social in adresa X, se poate deschide PFA, la aceeasi adresa, fara a mai depune "avizul asociaţiei de proprietari/locatari privind schimbarea destinaţiei imobilelor colective cu regim de locuinţă, prevăzut de Legea nr. 230/2007" ?
Sau este obligatoriu sa depun iar acel formular?
Multumesc, o zi buna !
Ultima modificare: Luni, 15 Ianuarie 2018
patriciatg, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:33, 15 Ianuarie 2018
O sa va trebuiasca iar si pentru pfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - servicii pe cale electronica - sediu kutez kutez Stimati forumisti, ingaduiti-mi sa apelez la domniile voastre cu urmatoarea problema. [b]Contextul intai:[/b] [+] Vreau sa-mi fac PFA (servicii pe care ... (vezi toată discuția)
Semnatura vecini sediu social pfa bonitza bonitza Buna ziua, Fiul meu doreste sa-si infiinteze un PFA. Pentru acesta este nevoie de semnatura vecinilor de apartament. Acticitatea pe care o va desfasura este ... (vezi toată discuția)
Sediu pfa Anniemax Anniemax Buna ziua. Trebuie sa-mi fac PFA pentru locul de munca actual. Am domiciliul pe Suceava, dar locuiesc in Bucuresti cu chirie. Proprietara apartamentului in ... (vezi toată discuția)