avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... renuntarea la urmarirea penala ce inseamna?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

renuntarea la urmarirea penala ce inseamna?

Salut , am si eu o problema am furat de 5 lei intru supermarket si am primit acasa o foaie in care zice ca a renuntarea la urmarirea penala ce trebuie sa fac sa merg la tribunal ? sau nu stiu ce sa mai fac .. va rog raspuns si trebuie sa platesc 40 de lei la trezoreria statului ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:51, 15 Ianuarie 2018
O sa fiti citat la instanta pentru confirmarea ordonantei, va prezentati si solicitati admiterea cererii parchetului.
Da, mergeți la termenul fixat.
E bine să va prezentati.
Ultima modificare: Luni, 15 Ianuarie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la urmarirea penala paulalex paulalex Buna ziua! Am facut o \'boacana\' in vara lui 2017 cand am fost prins cu 2 tigari rulate ce contineau canabis. Dupa muuult timp am fost instiintat de dosarul ... (vezi toată discuția)
Confirmare de renunțare la urmărirea penală ContSters431407 ContSters431407 Buna seara! Am o mare nelamurire, va rog sa ma ajutati! Pentru o infractiune pedepsita de art 228 alin.1 C.pen. Am primit ordonanta de la procuror, prin care ... (vezi toată discuția)
Citație în calitate de intimat ionel54 ionel54 In urma a două furturi din supermarket,prima dată câteva buc de kiwi și un mango,a doua oară, sărățele și brânză,fiind prins de fiecare dată,am ... (vezi toată discuția)