avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citație în calitate de intimat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Citație în calitate de intimat

In urma a două furturi din supermarket,prima dată câteva buc de kiwi și un mango,a doua oară, sărățele și brânză,fiind prins de fiecare dată,am primit citație în calitate de intimat,pentru confirmarea renunțare la urmărire penală.
Ce se poate întâmpla,ce trebuie să fac?
Menționez că nu am mai avut niciodată probleme cu legea.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 20:16, 13 Ianuarie 2020
Mergeți în instanță și solicitați admiterea cererii și renunțarea la urmărirea penală. Precizați că regretați fapta comisă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntarea la urmarirea penala ce inseamna? vali223 vali223 Salut , am si eu o problema am furat de 5 lei intru supermarket si am primit acasa o foaie in care zice ca a renuntarea la urmarirea penala ce trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Citatie buna ziua acum 1 an am fi prins ca am furat din magazin ... Laur13 Laur13 Citatie Buna ziua acum 1 an am fi prins ca am furat din magazin kaufland. A venit poliția am dat o declarație, dupa cateva luni am fost sunat să mă ... (vezi toată discuția)
Renuntare la urmarirea penala aplesea95 aplesea95 Buna seara, ieri am primit acasa o citatie in care mi se aduce la cunostinta: \"Sunteti chemat in aceasta instanta, camera P*, Complet c 7 penal camera de ... (vezi toată discuția)