avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Poate DITL sa ma oblige sa schimb data unei facturi?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Poate DITL sa ma oblige sa schimb data unei facturi?

In anul 2017, pe 28 dec am vandut masina, proprietate a firmei; pe 29 cand am fost la DITL sa inregistrez factura era inchis.
Acum dupa CO m-am dus iar, cu factura, iar cei de acolo m-au obligat sa refac factura cu data pe anul acesta! ceea ce atrage de asemenea plata impozitului auto pentru 1 an intreg si restul de cateva luni anul trecut. Daca nu era clientul intelegator sa putem schimba data facturii, eu ce faceam? pot face o plangere undeva?

Alte discuții în legătură

Ditl refuza saradieze autoturismul vandut justitiabil-ro justitiabil-ro Buna ziua, Am facut cu un cetatean actul de vanzare-cumparare pentru un autoturism, pe care i l-am vandut. Autoturismul de afla la acel cetatean impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Studiu de caz impozit locuinta johny_m johny_m 16.02.2016. Am cumparat o locuinta in august 2014. De la Directia taxe si impozite mi s-a stabilit: - 74 lei (2014) - 177 lei (2015) - 176 lei (2016). ... (vezi toată discuția)
Impozit anual pe auto radiat la 16 ian 2017? Georgia55 Georgia55 Masina avariata in urma unui accident, vanduta cu contract de vanzare cumparare in scopul dezmembrarii. Mergand la primarie sa solicit radierea, la 16 ian 2017 ... (vezi toată discuția)