avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia de handicap pentru poliartrita reumatoida st 3 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia de handicap pentru poliartrita reumatoida st 3 mi a fost respins la comisia din Resita Cs

Buna ziua .Sunt foarte necajita si nu stiu ce trebuie sa fac ,pt asta apelez la dv.Am probleme de sanatate de la 14 ani cu poliartrita reumatoida std 3.In oct am fost la comisie pt pensia de handicap ,care de fapt imi este asigurarea de sanatate ,cu ajutorul careia fac tratamentul biologic Mabthera.Nu stiu ce s a intamplat dar dupa 20ani dosarul mi a fost respins .Acum nu imi mai permit nici o asigurare de sanatate ,ceea ce inseamna ca voi ramane fara tratament ,deci voi ajunge din nou pe pat .Motivul respingerii a fost ca nu ma incadrez in gr de handicap in baza Ord 762/1.08.2007.Ce pot face in acest caz?Va multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:10, 15 Ianuarie 2018
Faceți contestație la INSTANȚA de contencios administrativ de la Tribunalul Caras-Severin.

Aveți termen de 30 de zile de la data când v-a fost comunicată prin poștă decizia de respingere.

Va fost respinsă încadrarea într-un grad de handicap, NU pensia, pentru că NU EXISTĂ pensie de handicap.
Ultima modificare: Luni, 15 Ianuarie 2018
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de pensie boala? gabi turcu gabi turcu Am 52 ani,vaduva,am referat handicap accentuat gr 3 pt poliartrita reumatoida seropozitiva std 3 si deci nu am alt venit,am terminat somajul i iulie. Ad putea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua....tatal meu a primit in ianuarie 2023 certificatul ... Seppisarpe Seppisarpe Buna ziua....Tatal meu a primit in ianuarie 2023 CERTIFICATUL GRAD de HANDICAP GRAV ASOCIAT PERMANENT,fiindca are 75 de ani dar nu i-a fost bifat ,,cu ... (vezi toată discuția)
Depunere acte pentru pensie de invaliditate mariacrisss mariacrisss IMPORTANT Bună ziua. Va rog frumos sa mi spuneți cum trebuie sa fac Pe 2 oct sunt programata la comisie pt expertiza medicala (cred ca mi se da gr.3) și ... (vezi toată discuția)