Am divortat de sotul meu, divort motivat in instanta (unde nu s-a prezentat) de apetitul lui pentru scandal si gelozie. Pentru ca nu isi permitea sa stea singur in chirie, a tot stat pe parcursul a 2 ani la mine (nu in permanenta), unde stau in chirie. Am incercat chiar si reconcilieri, dar nu a mers. I-am spus sa plece, dar nu vrea si zice sa plec eu. Mentionez ca contractul de inchiriere e pe numele meu, (l-am incheiat eu cu proprietarii intr-o perioada in care el nu era prezent, si eram divortati) platile le-am facut exclusiv eu din contul meu. Ma ajuta sa merg la politie cu contractul si dovada platilor?
Cu alte cuvinte, nu doriti sa-l mai primiti in casa. In aceasta situatie nu aveti decat sa nu-i mai permiteti accesul, iar in caz de scandal va trebui facut un apel la 112. Ulterior va trebui obtinuta o hotarare de interdictie de a se apropia de DVs, etc, etc..
Multumesc, voiam sa incerc cumva a evita un foarte probabil scandal ce s-ar isca in acest caz si din punct de vedere vecini, proprietari, avand in vedere ca stau in chirie.