avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum fac daca partenerul nu vrea sa plece din locul in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum fac daca partenerul nu vrea sa plece din locul in care stam in chirie, contractul fiind pe numele meu?

Am divortat de sotul meu, divort motivat in instanta (unde nu s-a prezentat) de apetitul lui pentru scandal si gelozie. Pentru ca nu isi permitea sa stea singur in chirie, a tot stat pe parcursul a 2 ani la mine (nu in permanenta), unde stau in chirie. Am incercat chiar si reconcilieri, dar nu a mers. I-am spus sa plece, dar nu vrea si zice sa plec eu. Mentionez ca contractul de inchiriere e pe numele meu, (l-am incheiat eu cu proprietarii intr-o perioada in care el nu era prezent, si eram divortati) platile le-am facut exclusiv eu din contul meu. Ma ajuta sa merg la politie cu contractul si dovada platilor?
Ultima modificare: Luni, 15 Ianuarie 2018
iolandaroca, utilizator
Cel mai recent răspuns: iolandaroca , utilizator 21:19, 15 Ianuarie 2018
Cu alte cuvinte, nu doriti sa-l mai primiti in casa. In aceasta situatie nu aveti decat sa nu-i mai permiteti accesul, iar in caz de scandal va trebui facut un apel la 112. Ulterior va trebui obtinuta o hotarare de interdictie de a se apropia de DVs, etc, etc..

Cu stima,
Av. Dragos Barnea
Trebuie sa initiati procedura evacuarii.
Multumesc, voiam sa incerc cumva a evita un foarte probabil scandal ce s-ar isca in acest caz si din punct de vedere vecini, proprietari, avand in vedere ca stau in chirie.
Multumesc. O sa ma documentez.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare separat după împăcare lepriconana lepriconana Divorț notarial, 2018, domiciliul copiilor la mamă, în prezent au 8 și 10 ani și am încercat o împăcare cu tatăl copiilor, din păcate nu ne ... (vezi toată discuția)
Despartire necasatoriti Liamaria181 Liamaria181 Buna ziua. Va rog putin ajutor. Exista o posibilitate legala de a parasi casa (credit pe numele meu) in care traiesc cu prietenul meu impreuna cu copilul ... (vezi toată discuția)
Cum pot scăpa de un bețiv care mi-e tată? am niște bani pentru partaj și divorțul mamei, dar nu știu dacă să-i folosesc pentru asta, sau pentru a sta cu chirie departe de el Divortpartaj Divortpartaj Tata e un alcoolic ,bea de aproximativ 18 ani. In ultimul timp încerca sa se lase pentru ca a ajuns la alcoolicii anonimi la insistentele mamei si pentru ca ... (vezi toată discuția)