avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 202 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Motivare in drept
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Motivare in drept

Va rog mult sa ma ajutati cu completarea semnnelor de intrebare si daca am uitat alte aspecte, in urmatoarea cerere de chemare in judecata:

C ă t r e ,

JUDECĂTORIA
Subsemnata X, cu domiciliul în ............având C.I. seria ... nr. ......., eliberată de ......... și CNP ..................... formulez prezenta:

????????????????????

prin care chem în judecată pe numitul Y, cu domiciliul în .............................și reşedinţa în ........................... fără a cunoaşte alte date de identificare, pentru ca prin sentința ce veți pronunța:


-să dispuneţi transformarea proprietaţii devălmaşe a foştilor soţi X si Y în proprietate pe cote-părţi ca efect al încetarii/desfacerii căsătoriei. Proprietatea este reprezentată de terenul în suprafaţă de 56 mp înscris în CF ......... (anexa 1) în prezent în cotă comună devălmaşa de ½ X si Y si cota de ½ Z.


M O T I V E

În fapt, subsemnata am fost căsătorită cu pârâtul Y până în 03.05. 2012, când, prin sentința civilă nr. ................ (anexa 2) a avut loc divortul si partajarea bunurilor comune, subsemnatei revenindu-mi în totalitate casa şi terenul situate în ....... inscrise în CF ...... (anexa 3), cu acces pe terenul obiect al prezentei cereri.

În drept, invocăm dispozițiile art. ????????????

Probe, înțelegem să folosim proba cu înscrisurile anexate

Depunem: prezenta și copii de pe actele arătate pentru comunicare

Ultima modificare: Luni, 15 Ianuarie 2018
Cris1971, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cris1971 , utilizator 18:13, 15 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
1. CERERE DE CHEMARE IN JUDECATA
2. pentru ca prin sentinta ce veti pronunta, avand in vedere prevederile art. 1143 C.Civ. sa dispuneti iesirea din indiviziune conform cotelor ....
3 In drept, art. 192, 194 si celelalte C.Pr.Civ.
Consultati un avocat care sa va formuleze o cerere reala nu .... dar e treaba dumneavoastra.
Nu tot ce gasiti pe diverse site-uri are si legatura cu dreptul!
Multumesc mult, in procesele complicate am avocat dar asta mi se pare unul banal si nu vad cum s-ar putea pierde si m-am gandit ca ma descurc singura. Nu stiam ce articole de lege sa completez. Credeti ca-i lipseste ceva cererii redactate de mine si completate acum de d-voastra?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara student facultate mario.m mario.m Buna...as dori si eu daca se poate sa ma ajutati sa formulez o cere de chemare in judecata pt plata pensiei alimentare....nu am avut timp sa umblu la inceputul ... (vezi toată discuția)
Cerere incetare pensie alimentara vasilevaman vasilevaman Va rog sa-mi trimiteti un model de chemare in judecata pentru copil trecut de 20 ani care a terminat studiile. multumesc. (vezi toată discuția)
Gasiti-mi nulitatea coventiei ??? molita molita conventie incheiata in 1 mai 1982 intr fratii x si y cu ocazia impacarii asupra masei succesorale ramase dupa tata nostru decedat in 1980 Subsemnatul ... (vezi toată discuția)