avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire indemnizatie crestere copil

Buna ziua, am primit astazi o înștiințare de la groupama asigurari era catre agentia sociala parca in care scria ca se vor opri 13 din venituri pentru un credit neplatit.eu sunt in concediu de crestere copil pana la 2 ani este posibil sa-mi opreasca bani din indemnizatie?va mulțumesc eu primesc indemnizatia si alocatia prin posta
Ultima modificare: Luni, 15 Ianuarie 2018
mary_123454, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 08:35, 16 Ianuarie 2018
Nu se poate pune poprire pe alocația și indemnizația copilului.
Dar vă poate urmări alte bunuri mobile pe care le aveți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi s-a oprit indemnizatia de crestere copil si alocatia de stat. cui pot sa ma adresez? alina_mirela00 alina_mirela00 buna ziua! problema mea este urmatoarea in 2010 am intrat in indemnizatie pentru crestere copil pana in 2012. in ultimile trei luni in care luam ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar CiprianaS CiprianaS buna,am un credit ipotecar,la care am intarziere,la telefon sunt amenintata ca imi pun oprire pe venituri,iar eu sunt in concediu pt cresterea copilului 2 ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu, dar sunt in c.c.c. Adryana18 Adryana18 Buna ziua, Sunt in concediu de crestere copil de o luna. La locul de munca a venit instiintare ca sa mi se opreasca 30 % din salariu, dar eu am intrat in ... (vezi toată discuția)