avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credit ipotecar
Discuție deschisă în Executare silită

credit ipotecar

buna,am un credit ipotecar,la care am intarziere,la telefon sunt amenintata ca imi pun oprire pe venituri,iar eu sunt in concediu pt cresterea copilului 2 ani,intrebarea mea este daca au acest drept sa imi opreasca veniturile sau nu?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:40, 29 Noiembrie 2012
Nu va poate pune poprire pe indemnizatie sau alocatia de crestere, acestea sunt venituri speciale pe care nu se poate pune poprire, dar va poate executa silit casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire indemnizatie crestere copil mary_123454 mary_123454 Buna ziua, am primit astazi o înștiințare de la groupama asigurari era catre agentia sociala parca in care scria ca se vor opri 1\\3 din venituri pentru un ... (vezi toată discuția)
Bani trasi din cont de banca fara sa fiu anuntat MariusOvidiu MariusOvidiu Buna ziua Problema mea este urmatoarea: Eu sunt in concediu de paternitate si indemnizatia pentru cresterea copilului imi vin lunar intr-un anumit cont ... (vezi toată discuția)
Neplata rata marybella7 marybella7 Buna ziua,as avea o intrebare legata de un credit bancar de nevoi personale fara ipoteca sau garantii. Am un credit si in ultimele 3 luni am fost in ... (vezi toată discuția)