avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Plata contabilitate
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Plata contabilitate

Bună seara, As vrea să stiut care ar fi noile tarife pentru serviciul de evidență contabilă din acest an? Vă întreb pt.că am angajat contabil si juristul cu 100 de euro pe lună în afară de taxe, Acum au cerut 200 de euro, plata se referă la o oră de lucru pe lună. Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 16 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Stef1969 , utilizator 18:05, 15 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista tarife minime pt serviciile contabile, acestea se negociaza intre parti.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat trebuie sa platesc contabilul? lianna_126 lianna_126 Buna ziua, Situatia firmei mele este mai deosebita.este infiintata la 6 ian.2009 si va avea activitate doar in mai -iunie deoarece se ocupa cu organizarea ... (vezi toată discuția)
Salariu contabil anonim anonim domnul care ofera 200-300 mii lei uita ca probabil suma asta nu-i ajunge cand da o fuga in timpul programului la o intalnire importanta ( a se citi la o bere ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un contabil pentru o firma noua. silviu2403 silviu2403 Buna ziua, Am infiintat de curand o societate comerciala si este prima data cand fac acest lucru. Ce ma sfatuiti sa fac, sa merg la o firma care se ocupa de ... (vezi toată discuția)