avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 187 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot să mostenesc ceva fara sa stiu?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot să mostenesc ceva fara sa stiu?

Dacă tata a murit și el si unchiul meu(fratele tatei) aveau o casa impreuna trecuta jumatate pe numele lui tata si jumatate pe numele unchiului de ce fratele meu(din alta mama) a luat jumătate de casa(partea tatei) iar eu nu am luam nimic. Amândoi suntem trecuți pe numele tatălui.
Ultima modificare: Marți, 16 Ianuarie 2018
AndreeaAD, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:32, 16 Ianuarie 2018
Aveti cunostinta ca s-a dezbatut succesiunea fara ca dvs sa fiti anuntat? S-a emis certificat de mostenitor? Aveti cunostinta daca a existat vreun testament, respectiv donatie sau act de vanzare, in favoarea fratelui dvs? In cazul decesului tatalui dumneavoastra, vocatie succesorala aveti dvs, fratele dvs, ca si descendenti, respectiv mostenitori rezervatari, cat si sotia supravietuitoare a tatalui dvs.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate tatal dvs i-a dat cat avea din casa, fratelui dvs si daca e asa, dvs nu mai aveti ce mosteni pt ca la data decesului, tatal nu mai avea acea cota. Ramana sa va interesati sa vedeti daca e asa si prin ce forma a ajuns acea cota in proprietatea fratelui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacarea unui testament konstantin3 konstantin3 Buna ziua.Bunica mea a decedat in anul 2005 lasand mostenire prin testament toate bunurile ei nepoatei din partea celui de al2lea frate al tatului ... (vezi toată discuția)
Mostenitori si cotele ce le revin Marius275768 Marius275768 A murit mama, apoi a murit fratele si apoi a murit tata si eu am ramas singura. Fratele meu nu a fost casatorit dar are 2 copii legitimi. Dupa moartea mamei si ... (vezi toată discuția)
Intrebare mostenire tata decedat andrei0901 andrei0901 Salut Am dreptul la o mostenire dupa tata si vreau sa aflu pasii urmati pt a intra in posesia ei si cotele care imi revin mie in urma decesului tatalui meu ... (vezi toată discuția)